Το Cheesecake διαφορετικά…

Μήπως το cheesecake δεν είναι το αγαπημένο σας γλυκό; Μήπως πρέπει να το δείτε λίγο διαφορετικά; Στοιχηματίζω ότι μέχρι να τελειώσει αυτό το post θα έχετε λιγουρευτεί τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω cheesecakes.

Cheesecake Tiramisu:

Καλύψτε τα τοιχώματα του τσέρκι με μπισκότα σαβαγιάρ sabagiarβουτηγμένα σε 6 κουταλιές της σούπας δυνατού καφέ ροφήματος και 2 κουταλιές ρούμι.
Προσθέστε στη κρέμα 3 κουταλιές καφέ espresso σκόνη και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί.
Γαρνίρετε την επιφάνεια του γλυκού με τριμμένη μαύρη σοκολάτα. tiramisu-cheesecake_large

Snickers Cheesecake:snickers1

Προσθέστε στη κρέμα σοκολάτες snickers κομμένες σε 8 κομμάτια και ανακατέψτε.
Γαρνίρετε την επιφάνεια του cheesecake με μεγάλα κομμάτια σοκολάτας snickers.

images

Black Forest Cheesecake:8256126075_be8730388d_o

Αντί για μπισκότα digestive χρησιμοποιήστε μπισκότα σοκολάτας.
Στην κρέμα προσθέτουμε μαυροκέρασα καθώς επίσης γαρνίρουμε με αυτά ή με τριμμένη σοκολάτα.

black-forest-main

Cheesecake με μήλο και κανέλα:

Προσθέστε στη κρέμα 2 κουταλιές κανέλα.
Γαρνίρετε το γλυκό με καραμελωμένα κομμάτια μήλου (περασμένα μήλα από το τηγάνι με ζάχαρη και κανέλα μέχρι να καραμελώσουν)

exps33485_FB1753644D48

Μην μου πείτε ότι σας φάνηκαν όλα αδιάφορα…;

Ακόμη και έτσι να είναι, σας ετοιμάζω ένα σούπερ σοκολατένιο cheesecake που δεν θα σας απογοητεύσει…!

Advertisements

2 thoughts on “Το Cheesecake διαφορετικά…

    • Όντως θανατηφόρα! Αν εννοείς που να βρεις τα μαυροκέρασα υπάρχουν σε μεγαλά supermarket αν πάλι εννοείς μου να βρεις τα Cheesecakes μπες στην κουζίνα σου και ετοιμάσε τα! Όλα τα μπορούμε αρκεί να θέλουμε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s